Orthofix – corrector, cum să-l folosească? în cazul în care să-l cumpere, farmacie, pret

Orthofix - corrector, cum să-l folosească? în cazul în care să-l cumpere, farmacie, pret

Autobuze Orthofix din hallux valgus – un instrument modern, în lupta împotriva bolii. produs original functioneaza in 2 moduri: mecanice și farmacologice. Prin urmare, bretele poate fi singurul lucru care va elimina problema. Suficient pentru a pune în secțiunea necesară a cartușului și să continue să-și desfășoare activitatea. Orthofix

invizibil sub pantofi, confortabil în utilizarea de zi

Pret special !!!. Faceți clic și vezi !!!

cu zi și nu necesită abilități speciale pentru a le utiliza.

Indicații pentru utilizare Orthofix

Anvelopă Orthofix utilizat pentru corectarea și prevenirea dezvoltării halux valgus. Utilizarea sa ar fi justificată în următoarele cazuri:

 • apariția durerii și dezvoltarea de disconfort in timpul mersului si in repaus;
 • creșterea lățimii forefoot, apariția bumps;
 • deviație degetului mare în lateral;
 • constantă poartă pantofi strâmt inconfortabil cu tocuri;
 • inegala unic pe o parte statiunii;
 • inflamația pungi periarticulare în zona degetului mare;
 • unghii incarnate cu o durere pronunțată;
 • senzație de furnicături sau amorțeală a piciorului în repaus;
 • apariția frecventă a calusuri sau bătături la minge sau partea interioară a piciorului.

Avantajele bus Orthofix

Bus din conuri Orthofix este una dintre metodele de tratament conservator al halux valgus. Un număr mare de analogi în ceea ce privește acest tip de terapie. Dar Orthofix de anvelope are mai multe avantaje, printre toate:

 • costuri;
 • dezvoltat în conformitate cu tehnologia germană;
 • setul conține cartușele de înlocuire;
 • în contact cu pielea picioarelor devin ingrediente active proeminente;
 • puteți purta atela ortopedice Orthofix cu orice pantof sau fără;
 • reduce durerea în perioada postoperatorie și pentru a minimiza riscul de recidivă.

3 cartuș de schimb pentru tratamentul integrat al osului

În caseta cu autobuzul puteți găsi cartușe de roșu, galben și verde.

Cartuș verde acționează în funcție de tipul de droguri ambulanță non-antiinflamatoare nesteroidiene. Și ameliorează rapid simptome cum ar fi durere, tumefiere, mâncărime, roșeață și amorțeală.

Cu simptome ajuta la lupta componente:

  ulei
 1. amarant – un antibiotic natural din plante care inhiba in mod activ dezvoltarea bacteriilor și

  Pret special !!!. Faceți clic și vezi !!!

  ciupercilor, reduce inflamația și are proprietăți de regenerare. De asemenea, are un efect vasoactiv, întărirea pereților capilarelor și venelor.

 2. Lofant – volatile, vitamine și suplimente alimentare care sunt în această plantă au un impact puternic. Acestea activează capacitatea de regenerare a fibrelor musculare si epiderma. Crește tonusul țesuturilor, astfel încât deformarea este eliminat rapid si fara durere.
 3. Lime reduce convulsiile, reduce inflamația și ameliorează durerea. Ingrediente îmbunătăți circulația și reduce stimularea nervoasă excesivă.
 4. OL>

  Cartușul roșu este utilizat după perioada acută, ajutorul lor pentru a îmbunătăți metabolismul. Se compune din:

  1. Ginseng – Tonuri țesuturi și îmbunătățește metabolismul celular. Înlătură oboseala si tensiunea musculara.
  2. Marea crușin este activ în metabolismul celular, are proprietăți antioxidante,

   întărește peretele vascular. Activează regenerarea.

  3. nut

  4. Pine – substanțe volatile și biologic active pentru a crește efectele altor componente
  5. OL>.

   Cartuș galben îmbunătățește tonusul țesuturilor și pot fi utilizate în orice perioadă a bolii. Efectul tonifiant se realizează prin următoarele componente:

   1. Extract de papadie – regenerează activ tesut si reduce impulsurile nervoase patologice
   2. .

   3. Extract Cimbru – calmează pielea și spasmul muscular, ameliorarea durerii și semne de inflamație
   4. .

   5. Mentă – ameliorează inflamația, și dă tonul la spasmul mușchilor, restabilește inervație adecvat. Lupta cu bursita.
   6. OL>

    Efectul terapeutic al anvelopei este asigurată de toate substanțele naturale care nu dăunează organismului.

    Echipament Orthofix

    În legătură cu popularitatea de anvelope Orthofix acum, puteți găsi o mulțime de falsuri. In set ambalajul original include:

 • bandaj 2 corporale pe picioare dreapta și stânga;
 • 3 interschimbabile cartuș – roșu, verde și galben;
 • 3 flacoane cu substanțe active pentru a umple cartușele respectiv cu autocolante roșu, verde și galben;
 • Instrucțiuni de utilizare

  Pret special !!!. Faceți clic și vezi !!!

  a autobuzului.

De asemenea, caseta are un cod special, pe care îl puteți utiliza pentru a verifica originalitatea produsului. Pentru a face acest lucru, du-te la site-ul oficial al produsului și introduceți codul din fereastra.

Instrucțiuni de utilizare Orthofix

La Orthofix de os de pe picior a fost cel mai eficient, în alegerea vine instrucțiunile de utilizare.

Pentru ao utiliza:

 • purta o acoladă tesatura pe picior;
 • curele Velcro pentru a fixa brațul de pe picior, astfel încât să nu striviți țesutul moale;
 • ud cartușul corespunzător culorii lichidului;
 • introduceți cartușul în compartiment;
 • pentru a schimba cartușele în funcție de necesități și scopul utilizării;
 • poate fi purtat pe tot parcursul zilei, de a scoate bandajul numai pentru odihnă și igienă.

Bandajul este numit pentru un timp nelimitat. Durata curs recomandată -. până la dispariția completă a valgus valgus sau perioada de recuperare după o intervenție chirurgicală

accesibile mijloace pentru toți

Acest autobuz poate utiliza fiecare contraindicațiile nu există. Aplicarea unui bandaj nu necesită consultare prealabilă cu un specialist și aprobarea medicului lor. Este absolut sigur și nedureros mod de a rezolva problema.

Opinia medicilor Orthofix

Hallux valgus implica curbura degetului mare și de genunchi. Aceste modificări cauzează durere, inflamație, artrită, datorită traumatizarea constantă a țesuturilor. Orthofix – o nouă generație. Și acționează în 2 direcții simultan.

Orteza asigură un efect mecanic al articulației și degetelor revine la poziția sa naturală, deci merge simptome neplăcute, eliminând progresia bolii. Și cartușe care pot fi înlocuite cu substanțe active de ajutor de droguri pentru a face față cu simptome secundare ale patologiei. Ele reduc inflamația, durerea opri, pentru a îmbunătăți regenerarea țesuturilor și vindecarea microfisurilor. Deci, datorită autobuzul Orthofix este prevenirea activă de a adera la o infectie secundara, artrita si alte complicatii.

Acest instrument poate acționa ca o metodă independentă de tratament al halux valgus, și să facă parte dintr-un tratament complex. Când poartă în perioada de reabilitare după o intervenție chirurgicală, atelei Orthofix reduce riscul complicațiilor și reapariției procesului patologic.

Real comentarii Orthofix

Pentru a verifica eficacitatea anvelopei Orthofix poate citi recenziile clienților reale.

Ksenia, în vârstă de 27 de ani, din cauza constanta purtarea de tocuri inalte au inceput sa apara pe osul intern al piciorului. Cautat forumuri on-line diferite moduri de a trata, pentru că a început deja să se rănească la sfârșitul fiecărei zile de lucru. S-au găsit Orthofix. comandat acest anvelope. Aici purta puțin mai mult de o lună în timpul activ al zilei. Durerea nu ma deranjeaza deloc. Osul a devenit chiar mai puțin vizibile. Deci, fericit cu achiziționarea și rezultatul.

Yuri, 33, Tver

Bone mergând pe jos, chiar și la o vârstă fragedă. Hallux valgus a ajuns în măsura în care singura intervenție chirurgicală a ajutat pentru a rezolva problema. Am fost sfătuit de medic să poarte o atela Orthofix în timpul reabilitării. Ei spun că va reduce durerea și să păstreze rezultatul lucrării. Au trecut șase luni de la operatie si in tot acest timp periodic în luna purta o atela Orthofix. Până în prezent, atât de bine și nu vă faceți griji.

Cyril, în vârstă de 44 de ani, dacă nu Orthofix, pe care l-am cunoscut acum un an, ne-ar fi, probabil, de a face o intervenție chirurgicală pe os. Orteza la momentul luat complet durerea și inflamația. Și acum aproape întors degetul la loc și a eliminat cucui pe picior. Purtati in fiecare zi, timp de un an, folosind doar 2 seturi. Este într-adevăr merită banii cheltuiți.

Elena, 34 de ani,

Citiți despre autobuz Orthofix comentarii pozitive de pe forum cu deformare valgus a piciorului. Și a decis să încerce. Purtați încă 2 săptămâni. Durerea a scăzut, dar nu și modificări externe încă. Voi aștepta pentru rezultat, chiar a scrie un comentariu.

D
Despre Dragomir Tomescu Articolele 236
"Dragomir Tomescu este o vârstă de 31 de ani, fostul aparat de ceai, care se bucură de rugăciune, podcasting și gastronomie. El este luminos și creativ, dar poate fi, de asemenea, foarte lacomi și un pic capricios. El este dependent de cumpărături, ceva ce prietenul său Celyn Nannie Greenwood a arătat când a fost de 17. Problema intensificat în 2008. Dragomir a pierdut două locuri de muncă, ca urmare a dependenței sale, în special: activist local și aparat de ceai. El este un britanic creștin care se definește ca fiind homosexual. A început să studieze filozofie, politică și economie la colegiu, dar niciodată nu a terminat cursul. El are o fobie severă de șoareci, și este obsedat de Frozen. Fizic, Dragomir este în formă bună. El este foarte inalt, cu pielea de măsline, păr ghimbir și ochii verzi. A crescut într-un cartier al clasei muncitoare. După ce a cunoscut niciodată cu adevărat părinții lui, el a fost crescut într-o serie de centre de plasament. El este în prezent singur. Cea mai recenta poveste de dragoste a fost cu un scriitor scenariu numit Derick Kelsey Hawkins, care a fost de 6 ani mai în vârstă decât el. S-au despartit pentru ca personalitatile lor puternice s-au ciocnit. Cel mai bun prieten Dragomir este un fost aparat de ceai numit Celyn Greenwood. Ei se inteleg bine cele mai multe ori. De asemenea, el se blochează în jurul cu Myrtle Sutherland și Bobbi Burton. Le place să apară în fundal pe televizor împreună."