GetSize – Cât costă și cum funcționează?

GetSize - Cât costă și cum funcționează?

Getsize – nou pe piata pentru marirea penisului. Set (gel și maseur) este proiectat pentru a accelera creșterea țesuturilor organului sexual masculin, fără utilizarea de suplimente orale, care în majoritatea cazurilor afectează tractul gastrointestinal, în special în ficat.

Principalele avantaje Getsize a devenit ușor de utilizat, siguranța și eficacitatea. Dar aplicarea sa a dat rezultatele scontate, trebuie să studieze cu atenție manualul și să vă familiarizați cu specificul compoziției gelului.

Set Getsize

In gelul Getsize include patru componente active de origine naturală:

 • Tribulus. Bogat în flavonoide,

  polizaharide, vitamina C, proteine, baze organice, aminoacizi, minerale

  Pret special !!!. Faceți clic și vezi !!!

  și uleiuri grase. Extract de Tribulus terrestris promovează libidoului sexual, crește fluxul sanguin la partea inferioară a corpului, a preveni infertilitate și normalizează echilibrul hormonal;

 • Panax cinci frunze. Extractul din planta conține uleiuri esențiale, glicozide, saponine, vitamine si pectina. Ei vasele de sânge ton, consolidarea structurii corpii cavernoși ai penisului și de a facilita circulația sângelui în organele sistemului urogenital;
 • The fărâmițate (alun). Uleiul de fructe al plantei stimulează potența, îmbunătățește atracția sexuală față de sexul opus, ameliorează oboseala fizică și restabilește funcționarea sistemului nervos central. În plus, nucul întărește vasele de sânge și face erectia puternic;
 • Araliya Manciuriei. Compoziția chimică a plantelor bogate în vitamine și minerale, care pătrund în fluxul sanguin si intra in creier. Ele reduc depresia, facilitează somnul și alină nervozitate. Un alt extract de aralia face fata cu disfunctie erectila si pentru a preveni stagnarea prostatita.

In plus, suplimentul este inclus poliglicol 4000 și alantoină. Acest substanțe auxiliare care nu afectează funcționarea organismului. Ele ajuta doar componentele actuale pătrunde rapid în piele

A se vedea, de asemenea:. Ylang-ylang ca afrodiziac: proprietăți, instrucțiuni de utilizare și marturii

Du-te la site-ul oficial al producătorului de dimensiune Get

Massager care face parte din setul de Getsize este un simulator pentru țesutul vascular și muscular al penisului. Sarcina sa este de a netezi cavernos, le face elastic, așa că s-ar umple cu sânge în momentul de excitație. Design-ul este un inel pentru masaj din plastic rezistent, în interiorul căruia sunt role

Pret special !!!. Faceți clic și vezi !!!

moi. Când se utilizează, bilele lucrat întregul arbore al penisului, nu provoacă durere și nu provoacă leziuni ale pielii.

Important! Massager Getsize recomandat pentru utilizare ca un afrodisiac inainte de sex. Este posibil să se maseze penisului sau cere-i partenerului tau. Acest aranjament va creste sensibilitatea penisului si diversifică relatii intime.

Roller practicanta Getsize folosit în paralel cu gel. În acest caz, nu numai netezește corpul cavernos, dar, de asemenea, accelerează absorbția suplimentului în piele a penisului. Forma este proiectat pentru masaj în așa fel încât se va potrivi cu orice diametru al unui falus. Bile adaptate la dimensiunea omenescului, și după utilizare a revenit în poziția sa inițială.

Instrucțiuni de utilizare Getsize

Inainte de a aplica gelul

trebuie spalati bine organele genitale cu săpun antibacterian. După o cantitate mică de medicament este stoarsă pe indexul și degetele mijlocii și distribuite ușor peste trunchiul și capul penisului. Dacă un om folosește o nevoie de mașină să-l pună pe penis și ușor muta penisul în sus și în jos până când gelul este absorbit în piele. În cazul în care suplimentul este utilizat fără inelul cu role, doar RUB cu degetele pana se usuca.

Tratament penis gel Getsize repeta in fiecare zi, de mai multe ori timp de 3-4 săptămâni. Recomandat pentru a lubrifia penisul în dimineața și seara. Puteți utiliza, de asemenea, instrumentul ca un lubrifiant, cu toate acestea, în prealabil, trebuie să vă asigurați că partenerul lor nu este alergic la el.

Cum să utilizați Massager Getsize

inel Roller Getsize este conceput nu numai pentru a netezi tesut in penis în timpul aplicării gelului. Acesta poate fi folosit în mod constant. Dar, pentru a nu aduce atingere navelor și să nu provoace apariția vânătăilor, medicii recomanda să-l aplice la

Pret special !!!. Faceți clic și vezi !!!

fel de des ca de trei ori pe săptămână. În cazul în care gelul Getsize încheiat, membrul poate fi lubrifiat în nici un fel pe baza alunecos. ulei chiar mineral adecvat.

Înainte de fiecare utilizare a organelor genitale simulator trebuie spălate. Aparatul trebuie clătit cu jet de apă cu săpun și se șterge uscat. Acest lucru este necesar pentru între rolele și interiorul inelului nu se acumulează germeni care pot provoca boli ale pielii în zona intimă.

Contraindicatii Getsize

Gel Getsize nu se recomandă tratarea penisului dacă are:

 • Răni;
 • Ulcerațiile de origine necunoscută;
 • Zgârieturile;
 • Simptomele bolilor cu transmitere sexuală.

De asemenea, suplimentul va trebui să dea oamenilor care sunt alergici la machiaj, la persoanele care suferă excitabilitate crescută a sistemului nervos central, și epilepsie.

Contraindicatiile utilizarea simulatorului sunt următoarele încălcări:

 • ridicată sensibilității receptorilor nervoase de sub piele;
 • Soft leziuni tisulare;
 • Polipii in uretra;
 • curbura patologica a musculaturii netede a penisului;
 • Procesele inflamatorii.

În cazul în care pentru a comanda un set de Getsize și cât de mult costă

Pentru a

cumpăra gel și antrenor Getsize pe site-ul oficial al producătorului. Va fi, de asemenea, posibilitatea de a plasa o comandă pentru achiziționarea kit-ului de la distribuitorii care lucrează cu compania implicată în procesul de fabricație a Gediz direct.

Costul mediu al unui complex de extindere a penisului – …. Pretul se poate schimba sau în jos, în funcție de marjele, promoții sau reduceri. Pentru a vedea exact cât de mult este un set Getsize poate fi consultant magazin online la momentul comenzii.

Du-te la site-ul oficial al producătorului de dimensiune Get

Despre Dragomir Tomescu Articolele 236
"Dragomir Tomescu este o vârstă de 31 de ani, fostul aparat de ceai, care se bucură de rugăciune, podcasting și gastronomie. El este luminos și creativ, dar poate fi, de asemenea, foarte lacomi și un pic capricios. El este dependent de cumpărături, ceva ce prietenul său Celyn Nannie Greenwood a arătat când a fost de 17. Problema intensificat în 2008. Dragomir a pierdut două locuri de muncă, ca urmare a dependenței sale, în special: activist local și aparat de ceai. El este un britanic creștin care se definește ca fiind homosexual. A început să studieze filozofie, politică și economie la colegiu, dar niciodată nu a terminat cursul. El are o fobie severă de șoareci, și este obsedat de Frozen. Fizic, Dragomir este în formă bună. El este foarte inalt, cu pielea de măsline, păr ghimbir și ochii verzi. A crescut într-un cartier al clasei muncitoare. După ce a cunoscut niciodată cu adevărat părinții lui, el a fost crescut într-o serie de centre de plasament. El este în prezent singur. Cea mai recenta poveste de dragoste a fost cu un scriitor scenariu numit Derick Kelsey Hawkins, care a fost de 6 ani mai în vârstă decât el. S-au despartit pentru ca personalitatile lor puternice s-au ciocnit. Cel mai bun prieten Dragomir este un fost aparat de ceai numit Celyn Greenwood. Ei se inteleg bine cele mai multe ori. De asemenea, el se blochează în jurul cu Myrtle Sutherland și Bobbi Burton. Le place să apară în fundal pe televizor împreună."