dr scott opinii ale experțilorAcțiunea pe organizmDr Scott

Dr Scott sunt în curs investigații menite să clarifice mecanismele de acțiune ale extractului Martin. Rezultatele unuia dintre noi de lucru a demonstrat clar că garpagozid garpagid și nu sunt pur și simplu ciclooxigenazei de tip 2 (COX-2), ei au o acțiune foarte selectivă. Prin urmare, acestea sunt în siguranță cu anti-unitate în comparație cu agenți antiinflamatori nesteroidieni clasice și pot fi de origine naturală promițătoare inhibitori ai inflamației. În același timp, este important să se ia în considerare schimbarea atitudinilor unui număr de medicamente

care au fost considerate anterior eficiente pentru tratamentul osteoartritei.

In plus, el prezintă de asemenea proprietăți antioxidante. Mai în detaliu aspectele moleculare ale acțiunii extractului sunt prezentate în Fig.

Un studiu mai mare care implica 250 de pacienti cu osteoartrita de chirurgie sold sau de inlocuire a genunchiului, a fost realizat în anul 2002. In timpul celor 8 săptămâni, pacienții au primit gheară 2400 mg extract diavolului (doza zilnică bazată pe garpagozid a fost de 50 mg).

Recenzii pentru Dr Scott

O consecință a reducerii conținutului de iNOS este formarea minimă de oxid nitric, ceea ce conduce la o reducere a expresiei peroxidării lipidelor. Printre medicamentele folosite pentru a trata osteoartrita, Martin extract alocat acțiunii multidirecțională complexe. plus bazat pe un extract MARTIN exercită antiinflamator și efect analgezic și condoprotectivi.

Assignment MARTIN extract parfumat atunci când bromialgii phi, la fel ca în cazul osteoartritei și lombare durere asociată cu un AINS de reducere (vezi mai sus ;.). Scop extract parfumat Martino la dureri lombare, la fel ca în cazul osteoartritei asociate cu un AINS de reducere (vezi mai sus ;.). Conform cercetării pe care am găsit [20-23, 25-27], Martin extract parfumat reduce severitatea dureri de spate, la 40- 50%. Durerea a dispărut complet în 2,5-20% dintre pacienți. Datorită scăderii conținutului de COX-2 este format de prostaglandine mai mici medierea fazei exudativa inflamație.

  • ca în conformitate foarte bun pentru a Organizației Mondiale a Sănătății, în sus
  • ele însele, pacienții au evaluat H. extract de terapie
  • dopolneniea eficiență evaluate de către un medic de 20% din populația lumii suferă de boli ale articulațiilor. și bun în 82,9% dintre pacienți.
  • procumbens ca la fel de eficace în comparație cu tratamentul anterior în 30,8% din cazuri, iar în 62,4% din cazuri admise mai eficient.
  • Cercetatorii au ajuns la concluzia că eficiența ridicată a H. extract

a fost arătat de asemenea că anumiți compuși din extract de cartilagiu de rechin au activitate puternic antioxidant, pentru a proteja celulele de radicali hidroxil agresivi. extract de tolerabilitate parfumat MARTIN, aparent depășește pe cea a inhibitorilor selectivi ai COX-2. Trei meta-analize

efectuate în 2007 și cuprinde un total de 14 studii clinice, sa observat că Martin extract parfumat este un supliment antiinflamator și analgezic eficace, în special în ceea ce privește simptomele comune [28-30]. Acest lucru este în concordanță cu constatările rezultate din această reexaminare.

imunomodulator Mai mult, este dovedit (activarea factorilor de imunitate celular și umoral) și un efect anticarcinogenic de extract de cartilagiu de rechin, care permite de a proteja organismul de diverse infecții și tumori. Un număr de substanțe prezintă efect cartilaj anti-angiogenic, adică inhiba formarea de noi vase de sange la tumori solide, prin blocarea în timpul mesei.

uite Să la aceste probleme, precum și ceea ce este nou în tratamentul bolilor sistemului musculo-scheletice a apărut pentru ultima oară. Principalele ingrediente active ale extractului sunt gingerol ghimbir, shagaoly, uleiuri esențiale (seskviterpeny- zingiber, curcumin, beta-bisabolon).

Pentru o lungă perioadă de timp și pentru mii de ani rădăcină de ghimbir a fost folosit in China pentru tratamentul bolilor reumatoide. Ghimbir reduce formarea de compusi pro-inflamatorii in organism – de prostaglandine și leucotriene care provoacă durere, procesele inflamatorii și alergice augmentative. Extract de ghimbir imbunatateste mobilitatea articulatiilor, amelioreaza umflarea, rezolva inflamație. extract de cartilagiu de rechin are o compoziție chimică diversă și cuprinde aproximativ 40 de proteine ​​diferite, proteoglicani, acid uronic, sulfat de condroitin sulfat, keratan, lizozima, tripsina inhibitor, chimotripsina, plasmina, colagenaza și alți compuși.

Dr Scott

Dr Scott din Moscova

Acest lucru nu este surprinzător, pentru că articulațiile, mușchii, oasele coloanei vertebrale și în fiecare zi, se confruntă cu o povară extraordinară care mai grea decât mai puțină atenție avem grijă de ei, nu cu respectarea regulilor aparent simple, în timpul locul de muncă, de studiu sau de petrecere a timpului liber. Vorbind de activități în aer liber, cum ar fi ea, multe sporturi pot fi, de asemenea, o sursă de stres intens, care, la rândul lor, sunt de multe ori cauza leziuni. Și acum, dureri de spate, chiar și după ce sarcina minoră, începe să se „trage“ în sciatica din spate, articulații nu îndoiți într-o asemenea măsură, încât, uneori, coborî sau urca pe scări – este întreaga poveste. Cum de a face față acestor probleme? Și dacă au acumulat o gramada, au o băutură sau

droguri handfuls dopolneniea doar una cu un spectru larg de acțiune?

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*