Black Sensation – cum să-l folosească? în cazul în care să-l cumpere, farmacie, pret

Black Sensation - cum să-l folosească? în cazul în care să-l cumpere, farmacie, pret

BLACK SENSATION – neegalat păr de lux

de îngrijire necorespunzătoare și de nutriție, de stres prelungit și depresie, procesele inflamatorii afectează în mod negativ starea parului:. Se subțiază, plictisitoare, elasticitate pierde rapid și garnaut

Pentru a ajuta la problema, design inovator. – BLACK SENSATION pe bază de cărbune activat, are proprietăți de curățare și regenerare

Eficiență Black Sensation

Putere activă, hidratare maximă și pentru a menține un nivel optim al mediului acid alcalin condițiile necesare pentru creșterea părului maximă, elasticitate și Shine sănătos. Aceste proprietăți de cărbune activat este

un absorbant natural, care este utilizat în

mod activ pentru detoxifiere, este utilizat în scopuri medicinale și cosmetice. BLACK SENSATION pe bază de carbon activat are proprietăți speciale:. Previne dezvoltarea bacteriilor, reduce secreția de sebum, curata parul fara a usca scalpul

Avantaje Black Sensation

NEGRU SENSATION – șampon de detoxifiere se bazează pe componente naturale, nu provoacă reacții alergice adecvate pentru bărbați și femei, de orice vârstă. În plus, are următoarele avantaje:

 • testate dermatologic, nu conține stimulente, substanțe chimice nocive, hormoni sintetici, coloranți, conservanți și laurii sulfat de sodiu.
 • adsorbs toxinele, îmbunătățește nutriția și regenerarea celulelor, reduce aspectul de păr gri și menține culoarea bogată a părului vopsit.

Acțiunea Black Sensation

BLACK SENSATION este utilizat în mod activ pentru îngrijirea părului sănătos și deteriorat. Are următorul efect:

 • Are un efect de peeling delicat și promovează exfolierea celulelor moarte;
 • este un antioxidant natural, intareste foliculii de par, reduce iritarea pielii și sensibilitate.
 • Oferă efect detoxifiant optim, ceea ce este important pentru locuitorii orașelor cu condiții nefavorabile de mediu.
 • Delicat curăță pielea, previne secțiunea capete, previne si reduce aparitia matretii.
 • dă elasticitatea parului, densitatea parului, întărește creșterea și Shine sănătoasă.
 • Împiedică legate de vârstă sau genetice chelie model de sex masculin, pierderea parului la femei dupa nastere si menopauza, reduce semnificativ frecvența șamponare.

Compoziția Black Sensation

Hair Black Sensation dezvoltat pe ingrediente sigure și origine vegetală organică:

 1. cărbune negru are o

  gamă largă de proprietăți cosmetice: normalizeaza glandele sebacee, previne blocarea porilor si formarea de dopuri sebacee. Posedă înalte proprietăți de regenerare, curăță suprafața scalpului, creșterea metabolismul.

 2. extract de frunze

 3. Mulberry are proprietăți antiinflamatoare, regenerative de vindecare și, întărește fluxul sanguin în țesuturi. Intensifică munca foliculilor latente existente și, adăugați volum și strălucire de lux pentru păr.
 4. Citric Acid pătrunde adânc în porii, îmbunătățește nutriția celulelor, hidratează părul, stabilește sezonier și difuze căderea părului, fulgi de clei, lupte mătreață, efect de albire.
 5. OL>

  Instrucțiuni de utilizare Black Sensation

  BLACK SENSATION este proprietăți superioare care vă permit să utilizați sampon 1 dată la fiecare 7-10 zile, datorită ingredientelor active având o curățare și

  uscare proprietăți. Utilizarea șamponul nu este diferit de mijloace convenționale pentru păr de piele. Pentru a spăla aceasta trebuie:

 • O cantitate mică de șampon se aplică pe păr ud.
 • masaj ușor pentru a distribui pe pielea capului si parul.
 • Se spală pe Clãbuc sub jet de apă, dacă este necesar, se repetă procedura din nou.

BLACK SENSATION – va transforma aspectul, și să se întoarcă încrederea. Se potrivește proprietarii de păr gras și obișnuit, deoarece are un efect de uscare, ceea ce este inacceptabil în raport cu uscarea toroane fragile. Nu este recomandat pentru persoanele care suferă de alergii la una dintre componentele instrument.

Disponibil la farmacie chiar acum

Caracteristici Black Sensation

An : 2019

Durată de viață : 2 ani

Metodă de stocare : La temperatura de pana la 25 ° C, evitând lumina directă a soarelui

recomandat curs de tratament : utilizarea prelungită

marcare Produs

strong>: Certificat EAC

Produsul este certificat

Transport : de la …., pentru a clarifica declarația

Plată : numerar / carte de la primirea

Despre Dragomir Tomescu Articolele 236
"Dragomir Tomescu este o vârstă de 31 de ani, fostul aparat de ceai, care se bucură de rugăciune, podcasting și gastronomie. El este luminos și creativ, dar poate fi, de asemenea, foarte lacomi și un pic capricios. El este dependent de cumpărături, ceva ce prietenul său Celyn Nannie Greenwood a arătat când a fost de 17. Problema intensificat în 2008. Dragomir a pierdut două locuri de muncă, ca urmare a dependenței sale, în special: activist local și aparat de ceai. El este un britanic creștin care se definește ca fiind homosexual. A început să studieze filozofie, politică și economie la colegiu, dar niciodată nu a terminat cursul. El are o fobie severă de șoareci, și este obsedat de Frozen. Fizic, Dragomir este în formă bună. El este foarte inalt, cu pielea de măsline, păr ghimbir și ochii verzi. A crescut într-un cartier al clasei muncitoare. După ce a cunoscut niciodată cu adevărat părinții lui, el a fost crescut într-o serie de centre de plasament. El este în prezent singur. Cea mai recenta poveste de dragoste a fost cu un scriitor scenariu numit Derick Kelsey Hawkins, care a fost de 6 ani mai în vârstă decât el. S-au despartit pentru ca personalitatile lor puternice s-au ciocnit. Cel mai bun prieten Dragomir este un fost aparat de ceai numit Celyn Greenwood. Ei se inteleg bine cele mai multe ori. De asemenea, el se blochează în jurul cu Myrtle Sutherland și Bobbi Burton. Le place să apară în fundal pe televizor împreună."