BIOMANIX – în cazul în care pentru a cumpăra mai ieftin, cum funcționează?

BIOMANIX - în cazul în care pentru a cumpăra mai ieftin, cum funcționează?

Noi evoluții

Capsule BIOMANIX răspândit în mod activ prin intermediul internetului și trebuie să spun, în cerere. Nu este surprinzator, spune manualul de utilizare cu privire la siguranța, absența efectelor secundare și, de asemenea, despre proprietățile miraculoase în ceea ce privește reglarea funcției sexuale masculine.

Astfel de promisiuni producătorul oferă, pe baza de ingrediente complet naturale BIOMANIX utilizate pentru fabricarea. El, potrivit experților, pot acționa asupra corpului masculin extrem de benefic. Eficiența compoziției este asigurată de o combinație unică de ingrediente din plante PDE-5 inhibitor. Această combinație nu are analogii pe piața farmaceutică modernă.

P>

Compoziția aditivilor biologic activi BIOMANIX

Pentru comentarii cumparatori BIOMANIX doar un curs complet va ajuta să rezolve o serie de probleme sexuale masculine și de a scăpa de complexe despre mărimea organului său sexual. Formula unica este patentat si este câștigă popularitate largă în rândul utilizatorilor. Acțiunea principală este îndreptată spre:

 • îmbunătățirea calității vieții sexuale
 • îmbunătățită erecție
 • creste durata actului sexual
 • schimba dimensiunea penisului
 • creșterea dorinței sexuale

BIOMANIX este un supliment de stimulare pentru a creste potenta la barbati cu diferite caracteristici ale corpului. În compoziția sa produs conține componente sintetice și organice, având astfel efectul maxim la un risc redus de reacții adverse.

Sub acțiunea BIOMANIX pacient prezintă următoarele modificări:

 • erecție devine puternică și de lungă durată;
 • crește sensibilitatea zonelor erogene;
 • încetinirea procesului de ejaculare;
 • normalizează procesului de producere a spermei;
 • crește lungimea penisului.

de la 111 tonusului muscular Tongkat Asipovichy, crește sensibilitatea capului pentacarinat vaselor de sange, normalizeaza fluxul de sange sistemaren sexuale producerea spermei machiavelique, normalizează androgen de orgasm ravenhair ponapisyval, relaxeaza sistemul nervos central, crește eficiența și activitatea fizică a pacientului
Ingrediente

Unic din plante BIOMANIX

La dezvoltarea compoziției BIOMANIX schimbat de mai multe ori pentru a asigura eficacitatea maximă. Pentru selecția au fost utilizate numai ingrediente naturale vegetale din surse organice. Printre acestea sunt: ​​

 • Măcinat Maca rădăcină a fost mult timp folosit ca un medicament popular pentru a spori functia

  erectila vindecători men.Tongat Ali chinez a folosit această plantă pentru a trata tulburări ale libido.Muira Puama – în plus față de erectii mai greu, și crește rezistența, dă un total spori de vitalitate și activează forța de viață a men.Tribulus de terrestris – cel mai puternic afrodisiac din plante care normalizeaza naturale de testosteron production.Wild Yam este o planta originara din Mexic, care este capabil de a normaliza hormoni, provocând tulburări în extractul glands.Okra endocrin – oferă de lungă durată îmbunătățită a fluxului sanguin la nivelul organelor genitale, oferind astfel nu numai puternic, dar, de asemenea, erection.Inhibitor durabilă PDE-5 – vasele de sânge delată ale organelor genitale, crescând astfel volumul de sânge în incadrandu-i, și, prin urmare, efectul penis enlargement.L-arginina este important pentru organismul

  uman de aminoacizi, care are efecte antioxidante, este un material de construcție pentru mușchi și contribuie la creșterea energiei potențial.

În BIOMANIX instrucțiuni descrie, de asemenea, prepararea unui extract de crustacee este un afrodiziac natural si sursa de zinc naturale în cantități mari. Este cunoscut faptul că o cantitate suficientă de zinc în masculi corpului erecțiile dat măresc, și, de asemenea imbunatatit producerea spermei.

Cum să luați stimulantă capsule

Asigurați-BIOMANIX recomandat timp de trei săptămâni, sub una sau două capsule pe zi, indiferent de orarul meselor. Capsulele trebuie luat cu apă sau alt lichid nealcoolic.

Alcoolul și alimente grase în jos absorbția ingredientelor active și reduce eficacitatea acestui instrument.

Apariția reacțiilor adverse la administrarea de suplimente

interacțiuni supliment supliment BIOMANIX:

 1. contraindicat în tratamentul nitrați organici;
 2. nu este compatibil cu alți inhibitori selectivi.
 3. OL>

  supliment BIOMANIX de lucru cu suplimente alimentare de restabilire și complexe din vitamine și minerale. În timp ce luați suplimente

  similare pentru a stimula libidoul BIOMANIX provoacă hipersensibilitate severă a penisului.

  BIOMANIX are un număr de contraindicații și efecte secundare, dar acestea apar în cazuri extrem de rare. Medicamentul este contraindicat la intoleranță individuală, boli cardiovasculare cronice, insuficiență renală sau hepatică, precum și leziuni ale penisului.

  Posibile efecte secundare BIOMANIX includ:

 • amețeli;
 • frisoane;
 • greață;
 • diaree;
 • creșterea temperaturii corpului;
 • somnolență;
 • excitabilitate nervoasă;
 • o erupție alergică.

supliment BIOMANIX oferă un efect de restaurare cuprinzătoare asupra funcției sexuale masculine. Aceasta ajută la intensifica și prelungi erectia, recuperarea rapidă a rezistenței care vă oferă posibilitatea de a comite mai multe acte sexuale într-un rând. BIOMANIX ridica in mod semnificativ libidoul unui om care permite să se bucure de intimitate mai des și mai mult.

Având în vedere acțiunile de plante și componente, care include compoziția BIOMANIX, indicații de aplicare a acesteia pot fi luate în considerare:

 1. Disfuncția erectilă la orice vârstă.
 2. Scăderea libidoului.
 3. Ejacularea precoce.
 4. erecție prea slab.
 5. Dorința de a mări dimensiunea penisului fara interventie chirurgicala.
 6. tulburări funcționale ale sistemului

  de reproducere care însoțesc prostatita ​​LI> OL> Vă invităm să citiți:. Cum de a crește potența consiliilor populare

  BIOMANIX dezvoltat pentru a ajuta oamenii să facă față cu nuanțele sănătății bărbaților atunci când sunt combinate cu a lua-o:

  • exercițiu;
  • plimbări în aer curat;
  • un regim alimentar sănătos;
  • activități de relaxare (de exemplu, masaj), care vizează combaterea depresiei.

  ca un supliment la un stil de viață mai sănătos aceste capsule vor fi în măsură să demonstreze rezultatul, care va încânta nu numai bărbați, ci și femei.

  Acest instrument este eficient pentru îmbunătățirea erectii, dorinta sexuala, fluxul de sânge la organele sexuale și generale de sănătate sexuală.

  Lucrările de supliment prin creșterea cu ajutorul componentei active a fluxului de sange si de camere de expansiune ale penisului pentru a ajuta un om pentru a realiza erectii mai lungi.

  BIOMANIX beneficiile supliment natural

  Recepția BIOMANIX are următoarele avantaje:

  1. rapidă și un efect de durată;
  2. de siguranță pentru tractul gastrointestinal;
  3. posibilitatea utilizării la vârstnici;
  4. păstrarea rezultatelor pozitive ale tratamentului timp de câteva luni.
  5. OL>

   BIOMANIX utile in prostatita cronica. Produsul nu are un impact direct asupra glandei prostatei, cu toate acestea, permite intensificarea fluxului sanguin la țesutul, prin care pacientul reduce simptomele dureroase.

   Ca mijloc subsidiar BIOMANIX eficace în cazul unor încălcări ale funcției reproductive și dezvoltarea etapei inițiale de infertilitate. Naturale suplimente de ingrediente îmbunătăți sinteza de hormoni și de a crește calitatea lichidului seminal.

   Reguli pentru utilizarea BIOMANIX

   BIOMANIX suplimentul nu este un supliment alimentar sau medicament este un mod de a suplimenta dieta cu scopul de a obține un anumit rezultat. Manualul de utilizare sugerează două moduri de aplicare:

  • Utilizarea cursurilor. Acest produs natural BIOMANIX ia 1 capsulă, de două ori pe zi, dupa masa, stoarse cantități mici de apă. Cursul este de trei săptămâni, după pauza de o săptămână, tratamentul poate fi repetat după cum este necesar. Această tehnică va oferi membru a crescut, erecții consolidarea, creste rezistenta, creșterea libidoului.
  • Pentru o clipă mai puternică erecție și prelungi contact sexual suplimentul poate fi luat o dată pentru o jumătate de oră înainte de actul sexual intenționat, 1 capsulă.

  Principalul lucru – BIOMANIX original,

  de mare popularitate de supliment natural provoacă o creștere a numărului de distribuitori de produse contrafăcute. Având în vedere compoziția în întregime de legume, producătorul nu poate fi tras la răspundere în cazul în care suplimentul nu funcționează conform așteptărilor. Lipsa de efect poate fi din cauza încălcării condițiilor de depozitare, tehnica necorespunzătoare, răspunsul individual, precum și achiziționarea de produse contrafăcute. Pentru a evita astfel de probleme, cumpara o mai bine prin intermediul site-ul oficial al dealer-ului.

  Farmaciile BIOMANIX găsi nu va reuși, atâta timp cât acest instrument nu este înregistrat în țara noastră. Având în vedere faptul că farmaciile au loc de obicei taxe suplimentare, prețul instrumentului va fi în mod clar de mare. Producătorul a avut grijă de disponibilitatea mijloacelor sale revoluționare ale unui cumpărător obișnuit și oferă reduceri temporare la care prețul suplimentului … la prețul obișnuit în 1990.

  La achiziționarea unui vehicul, asigurați-vă că:

  1. Țara de origine pe carton ambalaje coincide cu borcanul de plastic specificat.
  2. Ambele pachete au fost vopsite negru.
  3. Pe cutie a fost instrucțiunea.
  4. Capsulele în interior au fost vopsite în culoare albastru închis.
  5. OL>

   Comentarii despre BIOMANIX vorbind despre puterea incredibilă a suplimentului, precum și efectul durabil, ceea ce permite rata de schimb de utilizat. Având în vedere selectarea componentelor, raportul lor, precum și adăugarea de substanțe active, aceste revizuiri pot fi justificate. Vă pot asigura-te eficacitatea acestui instrument numai după ce ați încercat-l personal, accesibilitate bună, preț, precum și siguranța lui ar permite să scape de orice îndoială și au îmbunătățit semnificativ funcția sexuală, fără nici un cost.

   Cine a zis cura prostatita greu?

   Orice medicul va va oferi o serie de metode de tratament al prostatitei, din banal și ineficiente, la radicalul:

  • puteți lua în mod regulat un curs de pastile pentru terapie si masaj rectal, revenind la fiecare șase luni;
  • poate avea încredere remedii naturale și cred în miracolul;
  • pentru a merge pentru chirurgie si uita despre viata sexuala a …

  Dar urolog sef al Rusiei recomandă ca, în scopul de a vindeca prostatita o dată pentru totdeauna nevoie … {amp} gt; {amp} gt; {amp} gt;

  Indicații pentru utilizare BIOMANIX

  Barbatii stiu, atunci cand viata lor sexuala are probleme. În cazul în care nu se ocupa cu ele, capsule BIOMANIX ușor de ajutor pentru a face față:

  • Disfuncție erectilă
  • Ejacularea precoce
  • Inflamarea prostatei
  • Dimensiunea mică a penisului
  • activitate sexuală redusă

  Când încrederea în forțele lor acolo, un om încearcă să-sex a evita, dar un astfel de comportament doar va agrava situația. Deja în primele zile de utilizare regulată a BIOMANIX capsule oferă o îmbunătățire semnificativă. Chiar și cuplurile au probleme cu fertilizare din cauza activității slabe a spermei in sperma de sex masculin, crescând șansele de a concepe un copil cu succes.

  a nu se utiliza capsule băieți BIOMANIX la 18 ani. Recenzii despre reacția lor la suplimentul disponibil, dar pentru a expune corpul fragil al unui astfel de test nu este necesară, deoarece sistemul de reproducere este în curs de formare. Nu experimenta cu supliment și femei. Prejudiciul este deja făcut, dar, de asemenea, beneficia de aceste experiențe veți obține.

  Rețetă pentru video accesoriu de sex masculin

  Cistita – o boala cu care se confruntă cu aproape jumătate din populația planetei pentru viață. Tratamentul acestei boli poate dura mai multe luni, iar în unele cazuri de ani. Pe bază de plante medicament poate ajuta la reducerea acest timp și de a crește eficiența de medicamente pacientului. Deci, Upland cistita uterului. – cunoscut si instrument foarte popular, care a fost folosit cu succes din cele mai vechi timpuri

  În medicina populară în tratamentul diferitelor boli fitoterapeuti ei atribuie un loc de onoare. Din cauza cantității foarte mare de vitamina C, rășini, cumarine, Arbutin, microelementele și acizi organici, inclusiv tartric și citric, upland uterului face față cu succes inflamația cauzate de diferite grupuri de bacterii, virusuri și fungi.

  Printre indicațiile pentru utilizarea uterului upland pot fi enumerate:

  • gastrită;
  • cistita;
  • hemoroizi;
  • pielonefrite;
  • epilepsie;
  • pietre la rinichi;
  • guta;
  • umflare;
  • reumatism.

  In plus, Upland uter este un instrument de reproducere mare pentru tratamentul bolilor femeilor, cum ar fi ovare polichistice, ooforitei, fibroame, endometrioza, menopauza, deoarece actioneaza ca un hormon de plante naturale, ajutând la restabilirea echilibrului hormonal normal.

  Principalul lucru care deosebeste sanatatea oricarei femei, – starea organelor sale sexuale, și anume, posibilitatea de a sarcinii. Sănătatea reproducerii este strâns legată de organele de urinare. Deci, cele mai multe femei care suferă de infertilitate, exista procese inflamatorii in organele urogenitale, și simptome boli înrudite – cistita, pielonefrita, urolitiază

  .

  Dacă timpul nu se oprește inflamația și pentru a scăpa de organisme patogene, procesul se va muta în organele adiacente, cum ar fi cavitatea uterină, cauzând inflamarea endometrului – endometrioza. Dintre uterine bacterii cavitatea sunt adesea transferate la trompelor uterine, care provoacă aproape întotdeauna adeziunilor și elimină complet capacitatea lor. Deci, nu este factor de tubare infertilitate absolută.

  Pentru a cistitei vindeca, au o lungă perioadă de timp pentru a accepta preparate farmaceutice, ceea ce duce la scăderea imunității și, prin urmare, auto-protecție și potențialul organismului scade, de asemenea. În plus, nu toate suplimentele sunt eficiente, și, uneori, pentru a vindeca pacientul trebuie să treacă prin mai multe cursuri de diferite grupuri de medicamente.

  Upland uterului este mai versatil. Componentele sale active, pentru a face față cu cele mai multe specii de bacterii, permițându-vă pentru a economisi timp prețios. Când este ingerat, componentele utile nu își pierd activitatea lor și nu este rupt în stomac. Aceasta este tratarea cu succes a unei astfel de iarbă, uterul Upland, cistita, comentarii care sunt in mod constant pozitive. În plus, tratamentul acestei iarbă va costa mult mai ieftin decât medicina de cumpărare regulat de la farmacie.

  În ciuda popularității Borovoy a uterului la femei, poate fi util pentru bărbați. Barbatii rareori pasă de sănătatea lor, având în vedere disconfort la urinat nonsens, care în curând va trece de la sine. Acest simptom poate fi un simptom al inflamației în orice organ al sistemului genito-urinar. Lista bolilor care amenință un om, larg – cistită, prostatită, orhita, veziculelor

  .

  Există o serie de situații în care utilizarea uterului Upland pot fi periculoase, iar scopul său ar trebui să aibă loc numai sub supraveghere medicală. Contraindicații includ:

  1. 14 ani Deși această perioadă poate fi prelungită până la 16-18 de ani, din cauza fondul hormonal al tinerilor este încă format. Folosirea uterului upland poate perturba acest proces natural și provoca consecințe ireversibile și imprevizibile.
  2. gastrită în faza acută. O cantitate mare de taninuri și acizi organici afectează în mod negativ mucoasa inflamată a stomacului. Folosirea uterului Upland, în acest caz nu este interzisă, dar trebuie să fie de acord cu medicul.
  3. coagularea sângelui slab. Upland uterului se subtiaza, de asemenea, sângele. Pacienții la care numărul de trombocite deja scăzut, în cazul utilizării uterului Upland se poate confrunta cu sângerare.
  4. Alaptarea. Există, de asemenea, un element de schimbări hormonale de pericol, care poartă utilizarea uterului Upland. În plus, componentele plantei ajunge în laptele matern, care afectează în mod negativ dezvoltarea copiilor.
  5. Sarcina. Un alt motiv pentru care utilizarea uterului Upland la femei este total interzis, este sarcina. Chiar și plante aromatice, care par a fi substanțe chimice relativ inofensive pot avea un impact negativ asupra femeilor în stat. Proprietatea antiinflamatorie a uterului upland poate provoca pierderea sarcinii.
  6. OL>

   Și, desigur, nu trebuie să uităm despre hipersensibilitate la această plantă. În cazul în care pacientul se simte disconfort sau rău un pic, el ar trebui să informeze medicul. Poate că va trebui să se schimbe forma de recepție de iarbă sau aruncate.

   Ei folosesc frunzele uterului upland. Desigur, este mai bine pentru a le colecta te, pentru a fi siguri în puritatea materiilor prime, dar puțini oameni știu chiar despre ceea ce se pare că această plantă. În plus, o infecție a tractului urinar poate prinde omul dintr-o dată, și pentru a merge în căutare de iarbă de la acest punct este pur și simplu nerezonabil. Este acceptabil să cumpere doar planta uscata la farmacie și să înceapă tratamentul

   Vă invităm să citiți:. Face hernie inghinală pe potența

   Din video puteți afla despre o reteta simpla, care va spori virilitatea.

   Mai multe instrucțiuni despre acest subiect:

   1. Viagra pentru instrucțiuni de utilizare
   2. Instrucțiuni Generic Viagra pentru utilizare
   3. Instrucțiuni Viagra Soft pentru utilizare
   4. instrucțiuni de utilizare

   5. Boss Royal Viagra
   6. instrucțiuni de utilizare

   7. Levitra
   8. Generic Levitra instrucțiuni de utilizare
   9. Instrucțiuni de utilizare Cialis
   10. generice Cialis instrucțiunile de utilizare
   11. Instrucțiuni Cialis Soft pentru utilizare
   12. manualul de instrucțiuni Furunbao Super
   13. Puterea manualul de instrucțiuni împăratului
   14. OL>

    Instrucțiuni de utilizare BIOMANIX

    ia capsulele BIOMANIX ar trebui să fie strict în conformitate cu instrucțiunile. În funcție de rezultatul dorit, puteți selecta 2 moduri de:

    1. 1 capsulă pe zi, sau o jumătate de oră înainte de intrarea în intimitate. Va creste durata actului sexual și erecție
    2. 2 capsule pe zi pentru 2 admitere. Pentru a mări penisul și recuperarea funcției erectile
    3. OL>

     Numai 3-4 zile de utilizare regulată a BIOMANIX capsule prin a doua metodă va avea rezultate vizibile. Nu te opri aici, continuați administrarea suplimentului înainte de a termina cursul complet.

     Capsule BIOMANIX sunt utilizate în principal pentru a creste nivelul penisului. Efecte suplimentare de la utilizarea fondurilor:

  • potență crescută;
  • normalizarea erecției;
  • posibilitatea de a efectua mai multe acte sexuale consecutive;
  • membru va arata mai masculin;
  • libidoului este crescută la un nivel care se observă în timpul adolescenței.

  diferă în modul de recepție în funcție de scopul utilizării BIOMANIX:

  • potenței. Doza zilnică de mijloace este de 2 capsule. Cursul de tratament – 3 săptămâni. Apoi, va trebui să ia o pauză de 1 săptămâni și se repetă curs.
  • Pentru libidoului. Doza zilnică de 1 capsulă. Cursul de tratament – 3 săptămâni. După ce au nevoie pentru a lua o pauză de o lună și se repetă curs.

  Avantaje inainte analogii BIOMANIX

  BIOMANIX în comparație cu omologii lor supplementstore are un număr mare de beneficii. Înainte de a cumpăra ceva, am întotdeauna compara cu alții de același spectru. Puncte forte capsule:

   aplicații
  • Securitate
  • Pentru a îmbunătăți calitatea materialului genetic
  • Creșterea dimensiunii penisului fara interventie chirurgicala
  • preț accesibil
  • Rezultate garantate

  Îmbunătățirea calității vieții sexuale, comentarii cu privire la BIOMANIX supliment, marca toți consumatorii săi, indiferent de vârstă și de experiență. Rețetă pentru a cumpăra capsule, nu aveți nevoie. Diferența principală a suplimentului este numărul minim de contraindicații și efecte secundare. Și toate acestea datorită componentelor speciale ale unei compoziții de legume.

  Principiul de funcționare al suplimentului

  Capsule BIOMANIX capabil de a transforma complet sentimentul oamenilor obține în timpul intimitate. Suplimentul funcționează ca ceas, și nu face eșecuri. Efectul său asupra erecției este următoarea:

  1. Se extinde vasele sanguine ale penisului
  2. Promovează fluxul sanguin normal la organul
  3. Creșterea elementului în mărime
  4. Crește conținutul de hormoni masculini din sânge
  5. OL>

   erecții cu capsule BIOMANIX durează timp de 15-25 minute mai mare decât lungimea obișnuită. Ai timp să te distrezi și permiteți-vă pentru a experimenta orgasmul partenerului tau. Cu o astfel de încredere toate complexele „foc rapid“ cu „penis mic“ va rămâne cu mult în trecut.

   Pentru a lua în considerare efectul divorț capsule BIOMANIX sau adevărat, lăsați alegerea este a ta. Dar nu pentru a vedea îmbunătățiri se întâmplă în corpul dumneavoastră și, în special, a organelor genitale, este imposibil. Multe comentarii pozitive dovedesc eficiența și eficacitatea acestuia. Suplimentul pentru o perioadă scurtă de timp a devenit unul dintre cele mai populare produse în câmpul dvs.. Deci, judecător pentru tine.

   În cazul în care pentru a cumpăra BIOMANIX?

   preț

   BIOMANIX – … pentru 42 de capsule. Un curs de tratament, care durează un total de 6 săptămâni, ai nevoie de 2 pachete. Cumpărați BIOMANIX pe site-ul oficial:. Există o formă de ordinul – pentru a introduce un număr de telefon și numele. Faceți clic pe „Comanda“. Asteptati-va un apel și confirmați comanda prin telefon pentru a primi capsulele de coletărie BIOMANIX câteva zile.

   Dacă înainte de cursul recepției acestor bani pentru a solicita sfatul unui medic, el va fi în măsură să ofere consultanță de specialitate cu privire la modul cel mai bine pentru a lua aceste capsule în condiții de siguranță și în mod eficient.

   O trecere în revistă a opiniilor clienților despre acest supliment, care nu regreta decizia sa de a comanda si cumpara-l, demonstrează că răspunsurile lor au o culoare pozitivă, nu numai din cauza performanței de recepție, precum și datorită faptului că prețul capsulele este acceptabilă, dar pentru că acțiunea sa este foarte prelungit în natură.

   Contraindicatii acestui supliment a reprezentat doar intoleranță individuală la orice ingredient.

   Lumea plăcerii sexuale deschise fiecărui om un mijloc BIOMANIX (Biomerix).

   De asemenea, rețineți asupra potenței M16.

   Ne-am mutat pe la întrebarea principală, în cazul în care pentru a cumpăra capsule pentru BIOMANIX potență? Pentru a achiziționa produsul este necesar să existe un reprezentant oficial. Astfel, puteți avea încredere în calitatea suplimentului și eficacitatea acestuia. Pe site-ul oficial puteți găsi toate informațiile de care aveți nevoie. Ca urmare a întrebărilor dumneavoastră pot răspunde Manager. Pentru a cumpăra trebuie:

  • Du-te la link-ul
  • Completați datele pentru aplicația
  • Checkout

  Vand BIOMANIX posibil, păstrând în același timp pe deplin confidențialitatea. Garanțiile vânzătorului că achiziția nimeni nu va ști.

Despre Dragomir Tomescu Articolele 236
"Dragomir Tomescu este o vârstă de 31 de ani, fostul aparat de ceai, care se bucură de rugăciune, podcasting și gastronomie. El este luminos și creativ, dar poate fi, de asemenea, foarte lacomi și un pic capricios. El este dependent de cumpărături, ceva ce prietenul său Celyn Nannie Greenwood a arătat când a fost de 17. Problema intensificat în 2008. Dragomir a pierdut două locuri de muncă, ca urmare a dependenței sale, în special: activist local și aparat de ceai. El este un britanic creștin care se definește ca fiind homosexual. A început să studieze filozofie, politică și economie la colegiu, dar niciodată nu a terminat cursul. El are o fobie severă de șoareci, și este obsedat de Frozen. Fizic, Dragomir este în formă bună. El este foarte inalt, cu pielea de măsline, păr ghimbir și ochii verzi. A crescut într-un cartier al clasei muncitoare. După ce a cunoscut niciodată cu adevărat părinții lui, el a fost crescut într-o serie de centre de plasament. El este în prezent singur. Cea mai recenta poveste de dragoste a fost cu un scriitor scenariu numit Derick Kelsey Hawkins, care a fost de 6 ani mai în vârstă decât el. S-au despartit pentru ca personalitatile lor puternice s-au ciocnit. Cel mai bun prieten Dragomir este un fost aparat de ceai numit Celyn Greenwood. Ei se inteleg bine cele mai multe ori. De asemenea, el se blochează în jurul cu Myrtle Sutherland și Bobbi Burton. Le place să apară în fundal pe televizor împreună."